donderdag 30 december 2010

Gefeliciteerd - Forever Friends


Deze kaart heb ik gemaakt voor een challenge op de clubs Stempelen. Ik heb gebruik gemaakt van een stempel van Forever Friends. Verder heb ik bloemen geponst met een pons van Nellie Snellen. En het papier is van een paperpad Liefde. Het Forever Friends-beertje heb ik gestanst met een nestability.

vrijdag 17 december 2010

Beterschap en Proficiat




Deze 2 kaarten heb ik gemaakt voor A Sisters Hope. Een beterschapskaart en een verjaardagskaart. Ik vind ze super leuk geworden, al zeg ik het zelf;).
Groetjes,
Andrea

dinsdag 7 december 2010

Van Harte


Deze kaart doet mee in de challenge van Crea Miep, deze blog organiseert iedere maand een challenge waarmee je mooie prijzen mee kunt winnen. Dus ik zou zeggen: ga allemaal een keer op deze blog kijken en DOE MEE!!!

Bij de kaart heb ik gebruik gemaakt van Nestability Blossem 2, verder is de stempel van Helen Jolie(gekocht bij, jawel: Crea Miep), ook nog een van de Martha Stewart Ponsen gebruikt en verder de kaart opgeleukt met bloemetjes!

Groetjes,
Andrea

Hartelijk Gefeliciteerd - Prinses


Ook deze Assepoester heb ik gemaakt voor A Sisters Hope. Heb gebruik gemaakt van een billenpons en strassteentjes. Verder is het karton, geurkarton!!!

Geboorte dochter


Deze kaart heb ik gemaakt voor A Sisters Hope. Het is een geboortekaart voor een Dochter geworden. Heb hierbij gebruik gemaakt van een cd, strasssteentjes, pons en stickerhoekjes.

donderdag 2 december 2010

Kerst beer + Vogel


Bij deze kaarten heb ik gebruik gemaakt van een nieuwe techniek. Je moet hierbij wel veel meten, rillen en snijden. Vooral het meten neemt veel tijd in beslag. Als je het gemeten hebt, dan snijd je kruislings het vierkantje/rechthoek door, daarna ril je de lijnen en ga je het vouwen. Wanneer dat gebeurd is, krijg je als het ware een bakje, daarin plak je een plaatje. Nog wat versieringen eromheen en het is klaar!
Dit was leuk om een keer uitproberen, maar zelf zou ik het niet nog een keer gaan kopen.
Groetjes,
Andrea

Kerst Snoesje


Deze kaart met Snoesje heb ik voor Pipoos gemaakt. Ik heb daarbij ondermeer gebruik gemaakt van creatables en van de parelpen.

Groetjes,
Andrea

woensdag 1 december 2010

Sterkte/Beterschap


Deze kaart heb gemaakt als zijnde Sterkte(ook wel beterschap). Ik heb gebruik gemaakt van een pons, alle 4 de hoeken heb ik daarmee gedaan!

Ook deze kaart stel ik ter beschikking aan A Sisters Hope.


Groetjes,
Andrea

Geboorte Irisvouwen


In dit 2de bericht wederom een kaart voor geboorte, ditmaal gemaakt door middel van irisvouwen.


Groetjes,
Andrea

Marathon bij A Sisters Hope Challenge


Voor deze maand hebben ze bij A Sisters Hope bedacht om een marathon te houden. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk kaarten probeert te maken voor de strijd tegen borstkanker. Deze kunnen dan weer opgestuurd worden naar hun en in ruil daarvoor mag je weer een lotnummer uitzoeken.

Ik had nog wat kaarten liggen in de categorieën die ze zoeken, dus die zal ik hier op mijn blog alvast gaan plaatsen. Vanavond ga ik weer freubelen, dus misschien dat er dan nog wat uit mijn handen komt;).


In deze 1ste van 3 berichten heb ik een harmonicakaart gezet met als categorie: geboorte!

Groetjes,
Andrea