maandag 17 januari 2011

Waxinelichtdoosjeskaart


Deze waxinelichtdoosjeskaart heb ik gemaakt voor A Sisters Hope. De opdracht voor deze maand was dus om zo'n kaart te maken. Hiervoor mag je dan een lotnummer uitzoeken en als alle lotnummers vergeven zijn, zijn daar prijsjes aan verbonden. De opbrengst van deze kaarten/doosjes wordt gebruikt voor onderzoek naar borstkanker. Een goed doel dus.

Dus ik zou zeggen: Doe allemaal mee!!!

Groetjes,
Andrea

Sarah


Deze kaart heb ik gemaakt voor iemand, hoe kan het ook anders, binnenkort 50 wordt en dus Sarah ziet. Het patroon komt uit 1 van de Hobbyjournaals.

woensdag 12 januari 2011

Hoera een Kleinkind, Brrrr....It's Cold en Kerstkaart nummer 1 van 2011


Dit is mijn 1ste kerstkaartje van 2011. De sketch die ik gebruikt heb, is van de clubs Stempelen. Het afdrukje heb ik gekregen van een vriendin(heel erg bedankt daarvoor). Verder de Martha Stewartponsen gebruikt(waar ik heel erg blij mee ben dat ik die gekocht heb. Nog wat strasssteentjes en een lint en klaar was Andrea.
Bij deze kaart heb ik ook van dezelfde sketch gebruik gemaakt. Mijn 2de kerstkaart van het jaar. Heb hetzelfde poppetje hiervoor gebruikt. De tekst is op de computer gemaakt en later uitgestanst met een nestability. Ook hier heb ik lint en strasssteentjes gebruikt.


Deze kaart heb ik gemaakt voor mensen die grootouders zijn geworden van een Kleindochter. De kaart had ik al zo goed als af voordat het geboren was, vandaar dat ik de sticker Kleinkind gebruikt heb i.p.v. Kleindochter. Heb later, toen ik wist wat het geworden was, het plaatje en de fles opgeplakt.

maandag 3 januari 2011

Girlscardsworld Challenge 1


Deze kaart heb ik gemaakt voor de 1ste challenge op Girlscardsworld. Het was de bedoeling om een meisjeskaart te maken met het thema: Party.

Op de blog van Girlscardsworld wordt om de 2 weken een nieuwe challenge bekend gemaakt, alsmede de winnaar/winnares van de challenge ervoor. Deze blog is uitsluitend bedoeld voor meisjeskaarten.

Dus ik zou zeggen: meld je aan als volger van deze blog en doe mee!!!

Groetjes,
Andrea

zaterdag 1 januari 2011

Proficiat


Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van MensCardsWorld. Het was de bedoeling dat je iets maakte voor een man. Maakt niet uit wat, een kaart, een doosje etc. Deze challenge duurt nog tot en met 10 januari. Dus ik zou zeggen: doe mee!!!

Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een afdrukje van Whiff of Joy. Daar waar het afdrukje op geplaatst is, heb ik gestanst met een nestability. Dezelfde nestability, maar dan kleiner heb ik gebruikt om de tekst erop te plaatsen. Daarnaast ook strasssteentjes gebruikt.

Groetjes,
Andrea