dinsdag 28 juni 2011

2 Kerstkaarten





Ja ja, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Van het weekend heb ik ook 2 kerstkaarten gemaakt. Ze komen uit een pakketje, dat ontworpen is door een Belgische meneer. Ik vind ze super leuk geworden.


Groetjes,
Andrea

Happy Birthday



Deze kaart heb ik gemaakt uit een pakket wat ik ooit van m'n tante gekregen heb. In dat pakket zit dan materiaal voor 3 kaarten. Dit is er dus 1 van.

Groetjes,
Andrea

Ronde Labelkaart




Dit is de laatste kaart die ik gemaakt heb uit Mijn Hobbykaart! Het is een ronde labelkaart geworden voor een verjaardag.


Groetjes,

Andrea

Doosje




Dit is een doosje met daarop gebakjes in 3D. Rondom het doosje staat: Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag(niet leesbaar). Ook deze komt uit Mijn Hobbykaart!!!


Groetjes,

Andrea

Een hele fijne verjaardag





Ook deze geborduurde 3D-kaart komt uit Mijn Hobbykaart. Het kanten randje maakt het helemaal af.


Groetjes,


Andrea

China Town




Ook deze kaart komt uit Mijn Hobbykaart. Eigenlijk is dit kaart nummer 1 uit dit boek. Heb gebruik gemaakt van een patroon en van borduursels en natuurlijk 3D.


Groetjes,
Andrea

Blanco Bloemenkaart



Hier kaart nummer 2 uit het Boek van Mijn Hobbykaart.


Groetjes,

Andrea

Babygirl


Hallo Allemaal,

Eindelijk weer eens gefreubeld. Van het weekend ben ik bij m'n tante geweest en hebben we samen zitten knutselen. Ik had het boek van Mijn Hobbykaart 2009! meegenomen. Tja, ik dacht daar moet ook eens wat uit gemaakt worden. 1 Van de kaarten die daar uit komt, is bovenstaande geboortekaart. Uit dat boek heb ik 6 creaties gemaakt. Ik probeerde ze bij elkaar in 1 bericht te plaatsen, maar dat lukte niet. Vandaar dat ik ze maar 1 voor 1 plaats. Zometeen volgen dus de rest!!!

Groetjes,
Andrea

maandag 13 juni 2011

Menukaart







Hallo Allemaal,


Eindelijk weer eens een kaart gemaakt. Het betreft een menukaart in de vorm van een slabbetje. Ik heb 3 verschillende technieken hiervoor gebruikt: Borduren, 3D en met de computer de teksten getypt!!! Deze kaart is bestemd voor de Knotsgekke Kaartendagen, in de hoop op een prijsje:).


Groetjes,

Andrea

donderdag 9 juni 2011

Niet zo actief

Ben helaas de laatste tijd niet zo actief meer op het gebied van freubelen, reden: geen tijd en eigenlijk ook geen zin. Ik hoop dat dat wel weer komt. Vandaag sinds lange tijd weer op blogspot, ik wilde jullie creaties gaan bekijken en erop gaan reageren, maar helaas: blogspot doet gek, ik kan me niet aanmelden om bij jullie te reageren. Alleen op m'n eigen blog lukt het kennelijk wel om berichten te plaatsen en me aan te melden. Ik hoop dat het probleem snel verholpen is.

Liefs,
Andrea